Dağdaki hayvanlara belediyeden yiyecek

İnegöl Belediyesi ilçenin yüksek kesimlerinde artan kar kalınlığı nedeniyle sahipsiz sokak hayvanlarını ve doğada yaşayan canlıları unutmadı.

Dağdaki hayvanlara belediyeden yiyecek

SADULLAH ORGAN

Gönüllülerle birlikte yiyecek temin edildiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı G. Sabri Günaydın, “Etçil hayvanlar için et, tavuk, kemik gibi yiyecekler, otçul hayvanlar için marul, lahana tarzı yeşillikler ve yine kanatlı hayvanlar için buğday gibi tahıl ürünlerini el birliği ile toparlayarak bugün doğaya bırakıyoruz” dedi.

Daha önce hizmete sundukları hayvan beslenme odaklarını da hatırlatan Günaydın, “İlçemiz genelinde 5 farklı noktada bulunan hayvan beslenme odaklarımız, katı atık depolama merkezi yolu üzeri, Halhalca yolu üzeri TOKİ konutları arkası, Edebey Mahallesi Kıran yolu üzeri, Çayyaka Mahallesi ikinci kilometre, Kurşunlu Mahallesi çıkışı Güzelyurt yolu üzeri ikinci kilometrededir. 

Buralara yiyecek bırakılması noktasında halkımızdan duyarlılık beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Etkinliğimize katılan İDOHA ve İnegöl Kent Konseyi başta olmak üzere bugünkü çalışmalarımızda araçları ve emekleri ile yanımızda olan, destek veren Orman İşletmesi personeline de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X