DAĞDER’de geçici görev değişikliği

DAĞDER Genel Başkanı Mustafa Bay, milletvekili aday adayı olduğu için görevi geçici olarak genel başkan yardımcıları Yüksel Yaşar ve Necati Karaarslan’a devretti.

DAĞDER’de geçici görev değişikliği

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı olan DAĞDER Genel Başkanı Mustafa Bay, dernek çalışmalarının etkilenmemesi için aday listesinin açıklanacağı 8 Nisan’a kadar görevi genel başkan yardımcıları Yüksel Yaşar ve Necati Karaarslan’a devretti.

DAĞDER Genel Başkanı Mustafa Bay, AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatarak, “Bu anlamda hem şahsımızı hem de derneğimi yeni bir süreç beklemekte. Derneğimiz seçimlerde her siyasi partiden misafirlerin ağırlandığı bir ortam teşkil ediyor. Aday adaylığım nedeniyle bu sürecin daha sağlıklı işlemesi, daha etik ilkelere uygun olması için genel başkanlık yetkilerimi genel başkanvekili sıfatıyla genel başkan yardımcılarımız Yüksel Yaşar ve Necati Karaarslan kullanacaktır. Yetkilerimizi 8 Nisan’da sıralama listeleri belli oluncaya kadar arkadaşlarımıza devretmiş bulunuyoruz. Seçim sürecinin Bursamıza, Dağder’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DAĞDER Genel Başkanvekili Yüksel Yaşar ile Necati Karaarslan ise, aday adaylığı sürecinde Mustafa bay’a başarı diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X