DAĞDER’den Çanakkale etkinliği

Çanakkale Zaferi’nin 101’nci yılı nedeniyle DAĞDER tarafından anma programı düzenlendi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki (AKKM) etkinlikte birlik beraberlik mesajları verildi.

DAĞDER’den Çanakkale etkinliği

Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan DAĞDER Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya, ‘Çanakkale’den bize kalan çok sayıda miras var.Onlardan biri de şudur. Bir millet birliğini beraberliğini devam ettirdiği sürece, bölünüp parçalanmadığı sürece o milleti hiçbir güç alt edemez’ diye konuştu. Etkinliğe katılan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten de ‘Bu millet Çanakkale savaşıyla bağımsızlığını yeniden kazandı.100 yıl geçtikten sonra yavaş yavaş toparlanan yine kendi ayakları üzerinde duran, bölgede ve dünyada yeniden güçlü bir medeniyet olarak küllerinden doğan bir medeniyet projesiyle insanlığın karşısına yine çıktı’ dedi. Program da sahne alan koro da Çanakkale türküsüyle davetlilere büyük zaferi yeniden yaşattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X