Dağkadı’ya zeytin toplama istasyonu

Dağkadı Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen Zeytin Toplama İstasyonu törenle hizmete girdi. İstasyonun, Dağkadı Mahallesi’nin yanı sıra civar kırsal mahallelere de hizmet vereceği belirtildi.

Dağkadı’ya zeytin toplama istasyonu

Son yıllarda yoğun bir zeytin tarımına geçilen Dağkadı Mahallesi’nin önemli ihtiyacı olan Zeytin Toplama İstasyonu’nun bölgeye kazandırılması için harekete geçen Karacabey Belediyesi, yaklaşık 3 ay süren çalışmalar sonucu tüm civar kırsal mahallelere de hizmet verecek düzeyde olan tesisin açılışını gerçekleştirdi.

İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Tarım Müdürü Cemer Erken, Dağkadı Üretici Kadınlar Derneği’ne üye kadınlar ile muhtarlar ve vatandaşlar da törende hazır bulundu.

Tüm ilçe genelinde bulunan 85 mahalledeki vatandaşlar ile birlikte, topyekûn bir kalkınmayı hedeflediklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin 50 yıllık özlemi olan Gölecik Barajı’na geçtiğimiz hafta ilk kazmanın vurulduğunu belirterek, 70 yıl süresince Karacabeylilerin kaliteli kaynak suyuna çeşmelerinde ulaşabileceklerini aktardı.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI…

Karacabey’de 40 yıl önce yapılmış ve işlevini yitirmiş bir kanalizasyon, yağmur ve içme suyu şebekesi bulunduğunu belirten Özkan, “Bu konuyu da çözüme kavuşturmaktan son derece memnunuz. Kent görünümünü baştan aşağıya bambaşka bir görünüme kavuşturacak olan ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından verilen 170 milyon tutarındaki destekle birlikte, bu tesislerin de çok şükür startını vermiş bulunuyoruz. Çalışmalarımız da 5 ayrı noktada tüm hızı ile devam ediyor” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X