Dağkadı’ya zeytin toplama istasyonu

Karacabey Belediyesi Dağkadı Mahallesi’nde Zeytin Toplama İstasyonu inşaat çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ali Özkan, çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Dağkadı’ya zeytin toplama istasyonu

İlçede kalkınma adına ekonomik, sportif, sosyal ve kültürel yönlerden önemli projeler gerçekleştiren Karacabey Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Karacabey Belediyesi Dağkadı Mahallesi’nde din görevlileri için yapımını tamamladığı lojmanın kısa sürede hizmete sunulmasının ardından, bölgede şimdi de Zeytin Toplama İstasyonu için inşaat çalışmalarına başladı.

Dağkadı Mahallesi’ni Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ve Fen İşleri Müdürü Adem Kahyaoğlu birlikte bir ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları inceledi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son yıllarda zeytin üretimi açısından oldukça önemli aşamalar kaydeden yörede, belediyenin inşaatına başladığı Zeytin Toplama İstasyonu’nun kısa sürede tamamlanacağını bildirdi. 

KALKINMIŞ BİR KENT HEDEFİMİZ SÜRÜYOR

Tüm yönleri ile kalkınmış, modern kent Karacabey hedefine kararlılıkla ilerlendiğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Tüm faaliyetlerimiz, 85 mahallesi ile birlikte topyekûn kalkınmış, modern ve müreffeh bir kent oluşturma yönünde gerçekleşiyor. Bugüne dek yapmış olduğumuz çalışmalarla da bu hedefimizi yakalama adına son derece başarılı sonuçlar elde ettik. Kararlı bir şekilde yürüttüğümüz planlamalar kapsamında, adım adım büyüyen ve gelişen bir kenti, ortak aklın gücüyle hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X