‘Daha bir insan, daha bir adam oldum’

Bir radyo programına konuk olan Harun Kolçak, yaşadığı hastalıktan önce ve sonra hayatında nelerin değiştiğini anlattı.

‘Daha bir insan, daha bir adam oldum’

GELDİĞİM GİBİ GİDECEĞİM

Yakalandığı prostat kanserini uzun bir tedavi sürecinin ardından yenen başarılı sanatçı Harun Kolçak, katıldığı bir radyo programında soruları içtenlikle yanıtladı. Kendisine yöneltilen, ‘Hastalıktan önce ve sonra hayatında neler değişti?’ sorusuna cevap veren Kolçak, ‘Düşünmek için çok fazla zamanım oldu. Daha bir insan, daha bir adam oldum. Geldiğim gibi gideceğimi kabul ettim’ dedi.

BEN İNANÇLI BİR İNSANIM

Hayatta kaldığı sürece çevresine, topluma faydalı olmaya karar verdiğini vurgulayan Harun Kolçak, ‘Şu anda sağlık durumum da gayet iyi’ diyerek sevenlerine mutlu bir haber verdi. Sanatçı, ‘İnançlı bir insanım. İçimdeki güce sarıldım. Çok şaşırdım çünkü, hastalığım döneminde çok fazla dua almışım. Daha yapmam gereken çok iş olduğu için kendi içimde biraz daha güçlendim’ diye konuştu.

SANAT BİR ORTAM YOKTU

90’lı yılların hayatımızda özel yeri olduğunu söyleyen Harun Kolçak, ‘Sanal bir ortam yoktu. Ev telefonlarıyla konuşuyorduk. Sanatçılar müziği bilerek yapıyordu’ dedi.

Harun Kolçak’ın albümünde ‘Deli Et Beni’ şarkısında düet yapan Bursalı ses Tuğba Yurt, programın konuklarındandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X