Daha güçlü bir Bursa için işbirliği arayışı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BTSO) ziyaret etti.

Daha güçlü bir Bursa için işbirliği arayışı

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Meclis başkanı Remzi Topu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet adına konuşan Metin Anıl, İnegöl ekonomisi hakkında bilgi verdi. BTSO’nun son dönemde yaptığı çalışmaları çok yakından takip ettiklerini dile getiren Anıl, ”Bu çalışmalara destek vermek istiyoruz. BTSO yönetimi ilçe odalarıyla sinerji toplantıları yapıyor. Bu toplantıların daha da verimli olması için bazı taleplerimiz var” dedi.

 

 

TALEPLERİNİ SIRALADI

 

 

BTSO’nun yurt dışındaki fuarlara katılmak isteyen üyeleri için Yenişehir’den uçak kaldırdığını dile getiren Anıl, ”Bizim üyelerimizden de bu fuarlara katılmak isteyenler oluyor. Sayıca az oldukları için bizim her fuara uçak kaldırmamız mümkün değil. Sizin organizasyonlarınıza dahil olmak isteyen üyelerimize gereken kolaylığı sağlamanızı bekliyoruz” diye konuştu. Anıl, ayrıca BTSO’nun sektör meclislerindeki bilgilerinden de istifade etmek istediklerini, raporların İTSO’ya da gönderilmesini talep etti. Anıl, anket çalışmaları ile ilgili bilgi almak istediklerini de sözlerine ekledi.

 

BURSA’YA KATKI SAĞLAR

 

 

İnegöl ekonomisinin de çok dinamik bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan İTSO Başkanı Metin Anıl, özellikle son 30 yılda ilçede sanayileşmenin hızlandığını belirtti. Anıl, İTSO ile BTSO’nun el ele yapacağı çalışmaların Bursa’ya büyük katkı sağlayacağının altını çizerek, ”Birlikten kuvvet doğacaktır. Yapılacak çalışmalar İnegöl ekonomisine de katkı sağlayacaktır” dedi.

 

VERİMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATARIZ

 

 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bunun iş birliğine ivme kazandıracağını vurguladı. Burkay, ”Bizim yürüttüğümüz çalışmalar var. Ama gündemimizde olduğu halde önceliğimizde olmayan işler olabilir. İkili ilişkilerimizi geliştirsek öncelik sıralarımızı değiştirerek, daha verimli çalışmalara imza atarız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X