Daha iyi bir gelecek için sürdürülebilirlik

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, sürdürülebilirliğin önemine dikkat çekti.

Daha iyi bir gelecek için sürdürülebilirlik

Tola, Bursagaz’ın KalDer Bursa Şubesi işbirliğiyle düzenlediği ve Crowne Plaza Hotel’de gerçekleştirilen ‘Sürdürülebilir Yaşam Konferansı’nın açılışında yaptığı konuşmada, dünyanın gündemindeki önemli konulardan biri olan sürdürülebilirliğin, sadece çevre değil aynı zamanda sosyal ve ekonomik alanda da daha iyi bir geleceğe hazırlanmak anlamında hayata girdiğini söyledi. Tola, ”Biz de Bursagaz olarak ilk adımımızı 5 yıl önce bir kamu hizmeti niteliğinde olan doğalgaz dağıtım faaliyetimizi sürdürülebilirlik yaklaşımımızla değerlendirmeye başlayarak attık” dedi. 

Tola, günümüzde sadece kamu değil, özel girişimlerin yanı sıra, kişilerin de sürdürülebilirliğin çarelerini aradığını vurguladı. 

Kalder Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay ise sürdürülebilirliğin çevresinin ve doğal kaynakların etkin ve dengeli kullanımına önem veren ekonomik büyümeyi birlikte ele alan ve gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakacak ürün ve hizmetlerin sunulmasını hedefleyen bir model olduğunun altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X