‘Daha iyi hazırlanmalıyız’

Önemli bir avantajı kullanamadıklarını belirten yeşil beyazlı genç futbolcular, kaçan galibiyet için üzgün olduklarını ifade ettiler. Zirve için mücadele ettikleri rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada ellerine gelen fırsatı değerlendiremediklerini söyleyen Jani Atanasov, Burak Kapacak ve Ali Akman, “Bundan sonraki maçlarda galip gelerek sonuca varmak istiyoruz” dediler.

‘Daha iyi hazırlanmalıyız’

Altay ve Ümraniye’nin ardından İstanbulspor’u da yenemeyerek bir fırsatı daha elinin tersiyle iten Bursaspor’da futbolcular galibiyete ulaşamadıkları için üzgün olduklarını söylediler. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan, ancak Teknik Direktör İbrahim Üzülmez tarafından ikinci yarıda sahaya sürülen Jani Atanasov, iyi mücadele ettiklerini ama kazanamadıklarını söyledi.

SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ

Kendi performansıyla ilgili konuşmak istemediğini ifade eden 20 yaşındaki Makedon futbolcu, “Benim için önemli olan takımın durumu. Takımın her maç 3 puan kazanması için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sahada iyi mücadele verdik. Bütün takım arkadaşlarım iyi mücadele etti. Kimse mücadele etmedi diyemem. İyi savaştık ama 3 puanı elde edemedik. 2-3 haftalık galibiyet serisiyle ikinci hatta lider bile olabiliriz. Balıkesirspor’a karşı da 3 puanı almak için savaşacağız. Süper Lig’e döneceğiz” ifadelerini kullandı.

FIRSAT TEPTİK

Sakatlığını atlattıktan sonra İstanbulspor maçının son dakikasında formasına kavuşan ve oyuna girer girmez Tayfur Bingöl’ün attığı golün asistini yapan Burak Kapacak da maçın zor geçeceğini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını belirtti. Zirve için kapıştıkları rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada ellerine gelen fırsatı teptiklerini belirten genç futbolcu, “Aslında maça iyi hazırlandık. Bundan sonra gelecek haftalar için çok daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Artık bizim için her maç final havasında geçmeli. Gelecek haftalardaki maçlarda galip gelerek sonuca varmak istiyoruz” diye konuştu.

1 PUAN İÇİN ÜZGÜNÜZ

Maça iyi başladıklarını, son 15 dakikada da mükemmel oynadıklarını dile getiren genç futbolcu Ali Akman ise, “Çok şanssız bir şekilde duran toptan golü yedik. Rakip hiç beklemediğimiz anda bir kere geldi. Bir şut çektiler, o şut kornere ve korner de gol oldu. Bu golle geriye düştük. Hedefimiz 3 puan almaktı. Bunu başaramadık. Onun için 1 puana üzgünüz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X