Daha iyisi olacak

Sakat oyuncuların takıma katılmasının sevindirici olduğunu söyleyen genç teknik adam mesajı verdi.

Daha iyisi olacak

Afyon Belediyespor’un play-off yolunda kendilerinin rakibi olduğunu belirten Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Serkan Erdoğan, “Bu maçta kazanan taraf olduğumuz için mutluyuz” dedi.

ING Basketbol Süper Ligi’nde evinde Afyon Belediyespor’u mağlup eden Bursaspor’da Başantrenör Serkan Erdoğan, kendileri için çok önemli olan bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. “Kazanmamız gereken bir maçtı” diyen genç teknik adam, “Sahamızda rakiplerimizden birisi olan Afyon Belediyespor’la karşılaştık. Bu maça çok ciddi hazırlandık. İstediğimiz sonucu da aldığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİLER

Takımdaki sakat oyuncuların da iyileşmeye başladığını belirten Serkan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Ender ve Perry bizim için çok önemli oyuncular. Tam olarak hazır değiller ama yavaş yavaş bizimle olmaya başlıyorlar. Onlar da ritimlerini bulduğunda çok daha iyi olacağız. İnşallah ikinci yarıda daha iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X