‘Daha iyisini yapabilirdik’

Kaptan Volkan Şen, ligin ilk yarısında daha fazla puan toplayabileceklerini ancak bir takım şanssızlıklar yaşadıklarını belirtti.

‘Daha iyisini yapabilirdik’

İlk olarak Akhisar maçını değerlendiren Volkan, “Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok güzel bir sonuç aldık. İlk yarının son maçıydı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Sahamızda çok daha iyi oynuyoruz. Sezonun ilk yarısında çok daha fazla puan toplayabilirdik. Bize yakışmayan puanlar kaybettik. Maalesef futbolda bunlar var. İnşallah ikinci yarıda bu güzel futbolumuzu devam ettirip, güzel sonuçlar alırız” dedi.

Yeni yıl hediyesi olsun

Serdar Aziz’in yokluğunda Renato Civelli’nin yanında stoperde görev yapan ve takıma katkı sağlayan Şamil Çinaz, Akhisar galibiyetini taraftarlara armağan etti. Önemli bir 3 puan aldıklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Taraftarlarımıza yeni yıl hediyesi olsun. Bursaspor camiasının yeni yılını kutluyorum. İyi bir sonuçla onları sevindirebildiysek ne mutlu bize. Sezonun ilk yarısında oyun açısından güzel bir görüntü çizdik ama istediğimiz puanları alamadık. Bunun daha üstünde olmalıydık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X