Daha ne Kubilaylar çıkaracağız!

Antalya’da güç depolayan Yeşil Bursa’da teknik patron Turan Şen, Hamza Hoca’nın kendileri için şans olduğunu söyledi

Daha ne Kubilaylar çıkaracağız!

BEYTULLAH SÜAT – Fotoğraf: ERKAN SAĞLIK

OLAY Spor’a konuşan Turan Hoca, “Pilot takıma verilen değer arttı. Oyuncularımız artık buradan A takıma gidebileceklerine inanıyorlar. İnanıyorum ki ilerleyen yıllarda Yeşil Bursa’dan daha birçok isim Bursaspor’da forma bulacak” dedi.

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. Günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlılar da teknik patron Turan Şen, Olay Spor’a özel açıklamalar yaptı. Ligin ikinci yarısına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Şen,  “İşimiz kolay değil. İlk yarıda istenilenler olmadı. Biz maç maç bakacağız ve üst sıralarda olmak istiyoruz. Tabii ki ilk önce alt sıralarla ilişkimizi kesmemiz gerekiyor” diye konuştu.

ARTIK İNANIYORLAR

Hamza Hamzaoğlu’nun Yeşil Bursa ile yakından ilgilendiğini ifade eden Turan Hoca şöyle konuştu:

“Sağ olsun, Hamza Hoca bizimle her zaman alakalı. A takımdaki teknik adamın bakış açısı her zaman çok önemli. Buradaki oyuncularımız artık bunu biliyor. Buradan A takıma gidebileceklerine inanıyorlar. Bünyamin Kasal ve İsmail Can Çavuşluk yola bizimle devam edecek. Emirhan Aydoğan Bandırmaspor’dan geri geldi. Bize ciddi katkıları olacaklarına inanıyorum. Bütün oyuncularımızın ve onların gelişimine katkı sağlamak istiyoruz”

İYİ ŞEYLER OLACAK

“Tabii ki bizim ana hedefimiz oyuncu yetiştirmek. A takımda şuan 1997 doğumlu Kubilay Kanatsızkuş ve Ertuğrul Ersoy oynuyor. Hamza Hoca’nın onlara güvenmesi önemli bir olay. Bu iki oyuncumuzun bu durumu buradaki oyuncularımızı ciddi bir şekilde etkiliyor. Biliyorlarki Bursaspor’un başındaki teknik adam gençlere şans veriyor. İnanıyorum ki buradan daha ne Kubilay’lar çıkacak. Önemli olan güvenmek ve inanmak. Ben artık iyi şeyler olacağına inanıyorum.” 

YENİLER İDDİALI

Bursaspor A takımından Yeşil Bursa’ya gelen İsmail Can Çavuşluk ve Bünyamin Kasal ile birlikte Bandırmaspor’dan geri gelen Emirhan Aydoğan ile Fethiye’den renklere bağlanan gurbetçi Berat Jonathan Ustabaşı yeni takımına çabuk alışmış durumda. Teknik Direktör Turan Şen’in yakından ilgilendiği bu 4 isim Yeşil Bursa’ya faydalı olmak istediklerini söylediler. Bandırmaspor’dan dönen Emirhan, “Artık Yeşil Bursa’nın başarısı için çalışacağım. Hedefim Bursaspor’da oynamak. Artık kafam daha rahat” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X