Daha ne yapayım?

‘Uçurtmayı Vurmasınlar’ filminin küçük Barış’ı Ozan Bilen, kültleşen yapımın ardından 9 film ve 11 dizide oynadığını, ancak 5 yaşında sergilediği performansın yerinin bir daha dolmayacağını söyledi.Oyuncu, arkadaşımız Ünal Özbay’a özel açıklamalar yaptı.

Daha ne yapayım?

BUNUN ÜZERİNE ÇIKMAK ÇOK ZOR…

 

Türkiye’nin 1989 yapımı ‘Uçurtmayı Vurmasınlar’ filmindeki Barış karakteriyle tanıdığı ve bugün 30 yaşında olan Ozan Bilen, Mudanya’daki Sahnehane Oyunculuk Atölyesi öğrencileriyle buluşmak için Bursa’daydı. Mudanya’da Olay Çekirge’ye konuşan Bilen, daha 5 yaşında sinemaya en yüksekten başladığını söyledi. Klasikleşen filmde oynamaktan gurur duyduğunu belirten Bilen, ‘5 yaşında bunu yaptıktan sonra daha ne yapayım? O filmin üzerine çıkmak artık zor’ dedi. 

SIRADAN BİR ÇOCUK OYNAYAMAZDI

Beş yaşındaki bir çocuğun gözüyle kadınlar hapishanesinin anlatıldığı filmde sıradan bir çocuğun o duyguyu vermesinin kolay olmayacağını söyleyen Bilen, ‘O dönem annem ve babam ayrılmıştı. Belki de o sorumluluk duygusuyla iyi bir oyunculuk çıkardım’ dedi. 

Günümüz çocuk oyuncularından Emir Berke Zıncıdı ve Ege Tanman’ı başarılı bulduğunu belirten oyuncu, küçük yaşta şöhretle tanışmanın psikolojik sorunları da beraberinde getirebileceğini hatırlattı. 

Ozan Bilen, Nur Sürer, Füsun Demirel gibi isimlerle oynadığı filmle ‘Altın Portakal Jüri Özel Ödülü’ almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X