Daha temiz çevre için

İnegöl Belediyesi tarafından çevre yolu ikinci etap üzeri Bursa-Ankara karayolu mevkiinde yapılan “Katı Atık Transfer İstasyonu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Daha temiz çevre için

İnegöl’ün daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent olması için önemli bir proje daha hayata geçirildi.

İlçede çöplerin toplanması ile katı atıkların bertaraf edilecekleri tesislere ulaştırılması arasında basamak görevi yapan ‘Katı Atık Transfer İstasyonu’ düzenlenen törenle hizmete girdi.

AK Parti Milletvekili Cemalettin Kani Torun, İlçe Başkanı Adem Demirel, belediye başkan yardımcılarınan da katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bölgedeki  en modern Katı Atık Transfer İstasyonu’nu açtıkllarını belirtti. Başkan Aktaş, ‘İstasyonun maliyeti yaklaşık 1 milyon 800 bin TL’dir. Sonuç olarak işlevi ve fiziki imkanları ile dev bir proje hayat buluyor. İnegöl’ümüzün bugünü ve geleceği için çok büyük önem taşıyan bu projenin hizmete girmesi ile araç, personel, akaryakıt ve zamandan tasarruf sağlanarak tertemiz yeni bir dönemi siz İnegöllü hemşehrilerimize açıyoruz’ dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan tesis gezilerek incelendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X