‘Daha yolun başındayım’

İlk Süper Lig maçında galibiyeti getiren isimlerden biri olan Muhammed Şengezer, hedeflerine sağlam adımlarla gidiyor

‘Daha yolun başındayım’

‘Kazanamasaydık eğer çok üzülürdüm’ diyen genç file bekçisi, ‘İyi yerlere gelebilmek için çok çalışmalıyım. Bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu. 

Bursaspor’da Karabükspor maçı öncesi Harun Tekin’in sakatlığı şok etkisi yaratmıştı. Ancak deneyimli file bekçisinin yerine görev yapan genç Muhammed Şengezer, kendisine güvenenleri utandırmadı ve ilk Süper Lig maçında yaptığı kurtarışlarla galibiyeti getiren isimlerden biri oldu. Vakıfköy’den yetişen ve 1997 jenerasyonunun en önemli isimlerinden biri olan 20 yaşındaki kaleci, Başkan Ali Ay ve Teknik Direktör Paul Le Guen’e özellikle teşekkür etti. 

ÇOK ÜZÜLÜRDÜM

Elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Muhammed ‘Benim için özel bir gündü. Değişik duygular vardı. Önemli olan kazanmaktı ve 3 puanı hakettiğimizi düşünüyorum. Kazanamasaydık eğer çok üzülürdüm. Benim de için de maç iyi geçti. İlk dakikalarda heyecandan dolayı sıkıntılar yaşadım fakat ardından toparlandım’ dedi. Gollerden sonra takım arkadaşlarının kendisine koşması hakkında da konuşan genç file bekçisi şunları söyledi: 

BATALLA BÜYÜK FUTBOLCU

‘Hepsi sağ olsun, var olsun. Kaptanımız Batalla gerçekten inanılmaz bir insan. Golden sonra hemen benim yanıma geldi, büyük destek verdi. Bu takımın bir parçası olduğumu hissettirdiler. Böyle  bir takımda olduğum için çok şanslıyım. Daha yolun başındayım. Çok çalışmam lazım. Daha iyi yerlere gelebilmek için buna mecburum.  Hedefim tabii ki A Milli Takım ve Avrupa. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Beni bağırlarına bastılar. Onların karşısında oynamakta inanılmaz bir duygu’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X