Daire amirlerine stres yönetimi

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursta, ilçede görevli daire amirleri ve kurum müdürlerine Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü konulu seminer verildi.

Daire amirlerine stres yönetimi

GÜRHAN ADANA

Halk Eğitim Merkezi Rehber Öğretmeni Psikolog Çiğdem Gürler tarafından okul müdürlerinin katıldığı  ve 3 gün süren seminer verildi. Seminere Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da katıldı. Neşeli bir ortamda gerçekleşen seminerde, stres nedenleri, stresi önleme ve kontrol  yöntemleri, stresin zararları ve öfke kontrolü konularında çeşitli etkinliklerle çalışmalar yapıldı. Sonraki hafta aynı seminer ilçedeki bütün daire amirleri için düzenlendi.

SINAV ÖNCESİ

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Güzel,  bu seminerlerin  8. sınıf öğrencilerine de, özellikle sınav stresi kontrolü konusunda verilmeye başlandığını, bütün 8. sınıfların bu seminere alınmasının planlandığını kaydetti. Güzel, “Şu an Akçeşme İlkokulu ve TOKİ Orhangazi Ortaokulu öğretmenlerine Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü Semineri veriliyor. Talep gelen bütün öğretmenlerimize de seminer verilecek” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X