‘Damadım müebbete mahkûm’

Bursalı işadamı Koray Kırcal’la evlendirdiği kızı Sena için bir düğün de Uludağ’da yapan Ali Ağaoğlu, ikinci törenle artık damadının müebbete mahkum olduğunu söyledi.

‘Damadım müebbete mahkûm’

FIRAT TORAMAN

AKRABALARINA OTEL KAPATTI

Çırağan Sarayı’ndaki davette ağırlayamadığı akrabaları için Uludağ’daki otelinde bir düğün daha yapan Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal’la dünya evine giren kızı Sena’ya çifte mutluluk yaşattı. Bin 300 kişinin davetli olduğu düğün için masraftan kaçınmayan Ağaoğlu, ‘Akrabalarımla 2 gün 2 gece süren bir düğün daha yapıyoruz. Çifte nikahla artık damadım Koray müebbete mahkum oldu’ diyerek güldürdü.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

O gece aynı zamanda doğum günü olan Ali Ağaoğlu’na kızı Sena ve oğlu Alican sürpriz yaptı. Ellerinde ‘İyi ki doğdun baba’ yazan dev pankartlarla zirveden kayarak inen kayak öğretmenlerini görünce duygulanan Ağaoğlu, gözyaşlarını tutamadı. 22 yaşına girdiğini söyleyerek espri yapan Ali Ağaoğlu, ‘Sevildiğimi biliyordum. Ama bu duygu farklı bir şey’ dedi. 

KONUKLARA SUCUK PARTİSİ

Ali Ağaoğlu, dün de mangalın başına geçerek 2 bin yakınına sucuk pişirdi. Açık havada horon eşliğinde gönüllerince eğlenen Ağaoğlu sülalesi, Uludağ birinci bölgeden, ikinci bölgeye kadar toplu yürüyüş düzenledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X