Damat dehşeti: 3 kişiyi öldürüp…

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde eşini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini pompalı tüfekle öldüren kişi, daha sonra intihar etti.

Damat dehşeti: 3 kişiyi öldürüp…

Alınan bilgiye göre, Hasaneyn Mahallesi girişindeki mesire alanında Ziya Karakoyun, tartıştığı eşi Fatma Karakoyun, kayınvalidesi Emine Baştan ve kayınbiraderi Soner Baştan’ı pompalı tüfekle öldürdü.

Ziya Karakoyun, daha sonra intihar etti.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcının incelemesinin ardından cesetler, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hasaneyn Mahallesi Muhtarı Şaban Saral, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 16.00 sıralarında mesire alanında pompalı tüfek sesi duyulduğu haberini aldıktan sonra olay yerine hareket ettiğini söyledi.

Mesire alanına giderken olay yerinin bir kilometre altında Ziya Karakoyun’u ölü olarak bulduklarını anlatan Saral, şöyle konuştu: 

“Olayı gerçekleştiren Ziya Karakoyun’un kayınpederi Osman Baştan, 15 gün önce mesire alanının yanından bir tarla almıştı. Oraya fide ekmeye gelmişler. İşlerini bitirmişler, dönerken ‘su içelim’ demişler. O arada kendisi gelmiş o şekilde ateş etmeye başlamış. İlk kaynanasını vurmuş, sonra kayınbiraderini ve eşini. Kayınpederinden aldığım bilgi bu. Kayınpederi çukura atlamış ve o şekilde kendini kurtarmış. Pompalı tüfekle vurmuş.” 

Çiftin 4 çocuğu olduğu bilgisini veren Saral, “Eşi boşanma davası açmış, aracılar uğraşmış ama bir türlü uyum sağlayamamışlar. Bu yaklaşık 15-20 gün içinde olmuş. Kendinde de ruhen bir hastalık varmış” ifadesini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X