Damat düğünden kaçtı, gelin davetlilerden biriyle evlendi!

Dünyanın konuştuğu olayda damat, düğün mekanından gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca gelin, davetlilerden biriyle evlendi.

Damat düğünden kaçtı, gelin davetlilerden biriyle evlendi!

Şoke eden olay iki gün önce Hindistan, Uttar Pradeş, Kanpur’daki Maharajpur bölgesinde meydana geldi. Yerel haberlere göre, ‘jaimala’ adı verilen çelenk değişimi töreni yapıldıktan sonra damat aniden ortadan kayboldığında, aileler ana düğün törenine hazırlanıyorlardı.

GELİN PERİŞAN OLDU

Her iki aile de çılgınca damadı aramaya başladı ve ancak çabalar sonuçsuz kalınca gelin perişan oldu. Bir süre aradıktan sonra gelinin aile üyeleri, damadın aslında kayıp olmadığını kasıtlı olarak oradan kaçtığını anladılar.

DAMAT VE AİLESİ HAKKINDA ŞİKAYET

Gelinin ailesinin üzüldüğünü gören damat tarafındaki misafirlerden biri, evliliğin düğün davetlilerinden biriyle gerçekleşmesini önerdi. Bu fikir gelinin ailesinin aklına yatınca kadın, davetlilerden biriyle evlendi. Daha sonra gelinin ailesi, damat ve ailesi hakkında şikayette bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X