Damla Ersubaşı takipçisine küfür etti! ‘Hamileydim acımadınız’

Sihirli Annem dizisinde oynadığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazanan Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından takipçisine ettiği küfürle gündeme geldi.

Damla Ersubaşı takipçisine küfür etti! ‘Hamileydim acımadınız’

Sihirli Annem’de oynadığı Tuğçe karakteriyle iz bırakan Damla Ersubaşı, 2016 senesinde işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girdi. İki çocukları olan çiftin ilk kızları Zehra 2017, ikinci kızları Zeynep Nisa bir ay önce dünyaya geldi.
 

5-dBUJ.jpg

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Keser’in gece kulübünde bir kadınla görüntülenmesi üzerine ihanet iddiaları gündeme geldi.

Çıkan haberler üzerine açıklama yapan Keser, “Haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp, sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir.” ifadelerini kullandı.
 

10-fXJE.jpg

Sosyal medyayı aktif kullananlar arasında yer alan Damla Ersubaşı, bu sefer takipçisine ettiği küfürle gündeme geldi. Takipçisinin mesajına, “Senin yedi sülaleni s…. bende Damla değilim, bunu sakın unutma” yanıtını veren Ersubaşı, tepki çekti.
 

2-jaLm.jpg

Ersubaşı, gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. “Hamileydim acımadınız” diyerek yazısına başlayan Ersubaşı, “Herkes dönsün, kendine baksın önce. Sonra hakaret etme hakkı bulsun kendinde!” diyerek tamamladı.
 

1-IPVi.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X