‘Damsız girilmez’ cinayeti sanıklarına 35 yıl hapis

Bursa’da bara damsız girmeye kalkan bir kişiyi av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen güvenlik görevlisi 25 yıl, işletme sahibi ise 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

‘Damsız girilmez’ cinayeti sanıklarına 35 yıl hapis

5.Ağır Ceza Mahkemesi’nde, “kasten adam öldürmek ve azmettirmek” suçlarından müebbet hapsi istenen tutuklu sanık İ.A. ile işyeri sahibi H.G. son kez hakim karşısına çıktı.

 

18 Ekim 2013 tarihinde Mudanya ilçesindeki bir barda damsız olarak içeri girmeye kalkıştığı iddia edilen Enver Ferdi Civacı’yı (30) av tüfeğiyle vurarak öldürmekle suçlanan İ.A. ile cinayete azmettirdiği iddia edilen iş yeri sahibi H.G. hakkındaki iddiaları yalanladı. Her iki sanık da suçsuz olduklarını belirterek beraatlerini istedi. 

Kısa bir aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık İ.A.’yı, “Kasten adam öldürmek” suçundan 25 yıl, cinayete azmettirdiği ve olaydan sonra iş yerine ait kayıt cihazlarını gizlemekle suçlanan işletme sahibi H.G. ise 10 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X