Danışma Meclisi’nde beraberlik mesajı

İznik AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca yerel seçimlerin ikinci yıl kutlaması da yapıldı.

Danışma Meclisi’nde beraberlik mesajı

Programa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Muhammed Karaman, Alpaslan Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun ve yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları ile mahalle temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, “Şimdiye kadar çalışmalarımızı hep ilk günkü heyecanla ve ilk günkü aşkla yaptık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da iki yıl içinde gerçekleştirilen yatırım ve çalışmaları anlattı. Sargın, “Bizim bir düsturumuz vardı. İznik’i yeniden imar edeceğiz demiştik. İznik’i tarihte hak ettiği yere getiriceğiz demiştik. Allah’a şükürler olsun ki, bugün de İznik’i sil baştan imar etmek için hep birlikte omuz omuza çalışıyoruz. Bu tek başına yapılmaz. Osman Sargın tek başına hiç bir şey değildir. Biz teşkilatımızla birlikte oldukça birçok şeyi başarırız” dedi.

Toplantıda mahalle temsilcilerinin, ilçe ve mahallelerdeki talep ve sorunları dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X