Danışma Meclisi’nde gündem 15 Temmuz

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın 40’ncı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Danışma Meclisi’nde gündem 15 Temmuz

Programın açılışında salondakilere hitap eden ve 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi ve sonrasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Çok şükür ki atlattı. Atlatmasaydı belki de bugün bu salon yerine başka mekanlarda ve belki de hapishanelerde olacak ve o vatan hainlerinin kuracağı mahkemelerde yargılanacaktık” dedi.

 

DÜNDAR: ÖRNEK DURUŞ

 

Programa katılan ve belediyenin hayata gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeleri hakkında bir sunum yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, “15 Temmuz ve sonrasında vatandaşlarımız Demokrasi Meydanı’nda göstermiş olduğu duruş herkese örnek oldu. Tek Demokrasi Meydanı’nda değil, tüm meydanlarda Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda millet ayağa kalktı ve bu ayağa kalkış inşallah ben hep onu diyorum Bursa Osmangazi Belediye Başkanı olarak 1326 ruhuyla ayağa kalkıştır bu. Bu ayağa kalkış bizleri eğilmeyecek, bükülmeyecek şekilde ileriye doğru, insanlık adına, hizmet adına, mazlumların yanında olacak, insanların yanında olacak, insanlara hizmet edecek bir anlayışın başlangıcı, yürüyüşünün başlangıcı olacaktır inşallah” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, ülkenin, özellikle son 5 yıldır ağır saldırılarla karşı karşıya kaldığına dikkat çekerek, “Türkiye, medeniyet iddialarını ortaya koydukça ve bu noktada kararlı ve azimli bir şekilde mesafe aldıkça, küresel odaklar bundan rahatsızlıklarını hiç yüksünmeden ortaya koyuyor” diye konuştu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ise, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Torun, 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe kalkışmasının ardından dünyaya örnek bir birliktelik yaşandığını ifade ederek, ”İşte bu birliktelik Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen tüm şer odaklarına karşı en büyük gücümüz olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X