Danışma Meclisi’nde şehitler unutulmadı

AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatının geniş bir katılımla gerçekleştirdiği 40’ıncı Danışma Meclisi Toplantısı’nda 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı.

Danışma Meclisi’nde şehitler unutulmadı

AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatı, 40. Danışma Meclisi toplantısında buluştu. 

 

Toplantının açılışında konuşan Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, genişletilmiş danışma meclis toplantısının ana konusunun 15 Temmuz darbe girişimi olduğunu ifade ederek, “15 Temmuz ülkemiz ve dünya barışı için önemli. Cumhurbaşkanımızın BM’de verdiği mesajlar bizimde içimizde bizde bu mesajları bu salonlardan vermek istiyoruz” dedi.

AK Parti’nin kurumsal yapısı olan bir parti olduğunu ve düzenli olarak danışma meclisi toplantıları yaptıklarını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, “17 ilçemizde belirli bir takvim dahilinde ilçe danışma meclisi toplantıları yapılıyor. Daha sonra da il danışma meclisi toplantısı yapılıyor. Bu toplantıdaki maksat gündemi vekil arkadaşlarımızla birlikte değerlendirmek hem de ilçe teşkilatının tüm kademeleriyle bir araya gelerek istişare mekanizmasında sürekli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Biz de vekiller olarak gündemdeki konuları teşkilatımızla paylaşmış oluyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “14 Ağustos 2001’de o zamanın şartlarında millet kendi içinden çıkmış kendisine lider olarak belirlediği Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu AK Parti’nin tabelasını parti binalarına asmıştır. Partimizin tüzüğü gereği her ay biz parti ilçe danışma meclisleri ve il danışma meclisleri yapmaktayız. Nilüfer ilçe teşkilatımızın danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdik. İnşallah çok verimli toplantılar yapacağız. Ülkemiz çok önemli günler geçiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız BM’de dünyaya yüksek sesle mazlumların sesi ve yanında olduğumuzu 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü’nün ülkemize dayatmaya çalışmış olduğu darbe teşebbüsünü yüksek sesle haykırarak anlattılar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X