‘Danişmentliler’in istemediği hiçbir şeyi yapmayacağız’

Danişment Mahallesi’nde gerçekleştirilen jeolojik etüt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Danişment sakinlerinin istemediği hiçbir şeyin olmayacağını söyledi.

‘Danişmentliler’in istemediği hiçbir şeyi yapmayacağız’

AYHAN FİDAN

 

İlçe merkezinden en kırsal yöreye kadar 85 mahalle ile birlikte topyekûn bir kalkınmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Kırsal mahallelerimizin modern kentin bir parçası olmaları adına, her yöremizde modern tesisler kurulmasını hedefliyoruz. Halkın istemediği birşeyin, halka rağmen gerçekleştirilmesi mümkün değildir” şeklinde konuştu.

85 mahallede hangi tür yatırımlar gerçekleştirilebileceğine ilişkin bir envanter çıkarılması yönünde fizibilite çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Özkan, arazinin yapısı hakkında fikir sahibi olmak istediklerini söyledi. Belediye Başkanı Özkan, “Kimseye ya da hiçbir şirkete bu araziyi vermiş değiliz. Bu araziyle ilgili bize gelen bir teklif de yok. O arazide Danişmentliler’in istemediği hiçbir şeyi yapmayacağız. Sözümüz söz. Biz şu etüt çalışmasını bir yapalım, arazinin yapısına bakalım ve ona göre de köylümüzle yine görüşeceğiz. Bu konuda somut gelişmeler olursa, bunu mutlaka köylüyle paylaşacağız ve onların onayını almadan da hiçbir şey yapmayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X