Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Danıştay üyesinin intihar sebebi…

Nilüfer ilçesinde bir siteye ait parkta, tabancayla kendini vuran Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak’ın
tayinini durduramadığı için rahatsızlık duyduğu iddia edildi.

Nilüfer ilçesinde bir siteye ait parkta, tabancayla kendini vuran Danıştay

►Danıştay üyesi Bursa’da intihar etti! Haberini okumak için tıklayın…

 

Tatil için eşi ve iki oğlu ile Bodrum’a giderken, Bursa’da,  Nilüfer Cumhuriyet Mahallesi Selin Sokak’ta yaşayan kayınbiraderi Mustafa Güvener’i ziyaret eden Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak’ın, akrabalarının oturduğu siteye ait parkta beylik tabancasıyla göğsüne bir el ateş ederek, kendisini vurdu. 

 

TAYİN MESELESİNİ SIKINTI EDİYORDU

 

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da çalışırken Ankara’ya çıkan tayinini durduramadığı için rahatsızlık duyduğu iddia edilen Ali Yaşar Yurdabak’ın, kayınbiraderinin evinden çıktıktan sonra çocuk parkı için tahsis edilen ağaçlık alanda yere oturduktan sonra silahıyla göğsüne ateş ettiği belirtilrdi. Yurdabak’ın intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor.

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIKLARI…

 

Çevresinde sevilen birisi olan Yurdabak’ın facebook hesabında da bir süre önce, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kaleme aldığı sorular başlıklı şiiri paylaştığı, “Kanımı, gözyaşımı, istikbalimi, yıllarımı ben kimden isteyeceğim? Maznun mu, masum muyum? Hesabını Allah’a, Allah’a, Allah’a vereceğim” ifadelerine yer verdiği dikkat çekti.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!