Danıştay üyesinin intihar sebebi…

Nilüfer ilçesinde bir siteye ait parkta, tabancayla kendini vuran Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak’ın
tayinini durduramadığı için rahatsızlık duyduğu iddia edildi.

Danıştay üyesinin intihar sebebi…

►Danıştay üyesi Bursa’da intihar etti! Haberini okumak için tıklayın…

 

Tatil için eşi ve iki oğlu ile Bodrum’a giderken, Bursa’da,  Nilüfer Cumhuriyet Mahallesi Selin Sokak’ta yaşayan kayınbiraderi Mustafa Güvener’i ziyaret eden Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak’ın, akrabalarının oturduğu siteye ait parkta beylik tabancasıyla göğsüne bir el ateş ederek, kendisini vurdu. 

 

TAYİN MESELESİNİ SIKINTI EDİYORDU

 

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da çalışırken Ankara’ya çıkan tayinini durduramadığı için rahatsızlık duyduğu iddia edilen Ali Yaşar Yurdabak’ın, kayınbiraderinin evinden çıktıktan sonra çocuk parkı için tahsis edilen ağaçlık alanda yere oturduktan sonra silahıyla göğsüne ateş ettiği belirtilrdi. Yurdabak’ın intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor.

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIKLARI…

 

Çevresinde sevilen birisi olan Yurdabak’ın facebook hesabında da bir süre önce, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kaleme aldığı sorular başlıklı şiiri paylaştığı, “Kanımı, gözyaşımı, istikbalimi, yıllarımı ben kimden isteyeceğim? Maznun mu, masum muyum? Hesabını Allah’a, Allah’a, Allah’a vereceğim” ifadelerine yer verdiği dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X