Danla Bilic eridi! İşte son hali…

Sosyal medya hesabı üzerinden makyaj videoları yayınlayan Danla Bilic, mide küçültme ameliyatı olmuştu. Kilolarından eser kalmayan Bilic, sosyal medya hesabından eski ve şimdiki halini paylaşarak kısa sürede ne kadar zayıfladığını gözler önüne serdi.

Danla Bilic eridi! İşte son hali…

Danla Bilic, geçtiğimiz aylarda mide küçültme ameliyatı geçirmişti. Kısa sürede kilolarından kurtulan Bilic’in eski halinden eser kalmadı.

Danla Bilic eridi - Magazin haberleri

Sosyal medya hesabından eski ve yeni halini paylaşan Danla Bilic, gönderisine, “Ne diyebilirim ki seni hep seviyorum Daniela…” notunu düştü. Bilic’in bu paylaşımı yorum yağmuruna tutulurken kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Danla Bilic eridi - Magazin haberleri

“GÜZEL GÜNLER BENİ BEKLİYOR”

Danla Bilic, mide küçültme ameliyatı sonrası şu açıklamayı yapmıştı:

“Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum. Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım.

Danla Bilic eridi - Magazin haberleri

Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek, küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim. Saklı tutmak istememin tek amacı budur. Malesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı.

Danla Bilic eridi - Magazin haberleri

Her hali ile çok mutlu bir kızken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim. Duygusal olduğuma bakmayın eminim çok daha güzel günler beni bekliyor. Bu zor günlerde eleştirmek yerine yanımda olmanızı istiyorum. Canım doktoruma da sabrı için çok teşekkür ediyor ve gelen 847487 mesaj yüzünden özür diliyorum.”

“KAŞARLIK YAPARAK ADIMI DUYURDUM”

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan YouTuber Danla Bilic, Kerimcan Durmaz ile birlikte yaptığı programda nasıl ünlü olduğunu anlatmıştı. Bilic, “Futbolcu meselem var herkesin bildiği. Şimdi bana kızacaklar ama kaşarlık yaptım. Birilerinin özel mesajlarını ifşa ettim” demişti.

Danla Bilic eridi - Magazin haberleri

Öte yandan, ünlü youtuber, ‘tatlıcı’ lakaplı sevgilisi Berat Demir ile geçtiğimiz aylarda ayrıldı. Bir süredir erkek arkadaşından ayrıldığı konuşulan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, ayrılık haberlerini doğruladı.
 

Danla Bilic eridi - Magazin haberleri

DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başlamıştır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X