Dany bombası!

Yeşil beyazlı yönetim, Dany Nounkeu ile her konuda anlaşma sağlarken, 29 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun bonservis sorununu çözmesine odaklandı.

Dany bombası!

Bursaspor’da beklenen transferler bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Yeşil beyazlı yönetim, Perulu Luis Advincula’nın ardından ikinci bombayı da patlatmaya hazırlanıyor. Özellikle savunmayı sağlama almaya çalışan yönetimin, Galatasaray’la yıldızı barışmayan ve Avusturya kampına götürülmeyen Dany Nounkeu ile el sıkıştığı öğrenildi.

BONSERVİSİNİ ÇÖZECEK

29 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun menajeriyle Almanya kampında anlaşan Başkan Recep Bölükbaşı, Dany’nin şimdi Galatasaray’la olan bonservis sorununu çözmesini beklemeye başladı. 29 yaşındaki stoperin, sarı kırmızılı kulüpteki alacaklarına karşılık bonservisini istediği öne sürüldü.

SÜREKLİ KİRALANDI

Dany’nin bu sorunun çözmesi halinde yarın veya perşembe günü Luis Advincula ile birlikte sözleşme imzalayacağı belirtildi. Galatasaray’ın 3 yıl önce Gaziantep’ten transfer ettiği Dany, önceki sezon Beşiktaş’a kiralanmış, geçen sezonu ise Granada ve Evian’da kiralık olarak geçirmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X