Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Dany resmen Bursaspor’da

Bursaspor, Galatasaray’dan ayrılan Dany ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor, Galatasaray’dan ayrılan Dany ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlı kulüp, Özlüce Tesisleri’nde yeni transferi Dany, için tören düzenledi. Törende konuşan Kamerunlu stoper Dany, “Burada olmaktan çok mutluyum. Benim buraya gelmemi Bursaspor yönetimi çok istedi. Artık sadece çıkıp oynamamız gerekiyor. Bunun için sabırsızlanıyorum. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Başarılı olmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

PERFORMANSIMIN YÜZDE YÜZÜNÜ VERECEĞİM

Son yıllardaki performansı ile ilgili sorulan soruya Dany, “Galatasaray’da 6 maç oynadım. Her zaman aynı performansı göstermek kolay değil. Forma şansı verilince yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım. Bursaspor, kariyerim için yeni bir sayfa ve başlangıç. Burada performansımın yüzde yüzünü vereceğim. Burada yapabileceğimin en iyisini yapacağım” şeklinde cevapladı.

KOCAMAN: DANY, BURSASPOR’DA ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAK

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ise, “Alt yapı eğitimini Fransa’da alan Kamerun Milli Takımı’nı defalarca giyen Dany ile 3 yıllık anlaşmaya vardık. Bursaspor’da önemli işlere imza atacak. Kulübümüz ve Dany için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Atılan imzaların ardından Dany, basın mensuplarına poz verdi.


Avatar Seç KAPAT
Başkan Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Genel Sekreteri Deniz
Sıradaki Haber Bursaspor Başkanı Çelik’ten Deniz Köken’e ziyaret