Darende’de CHP İftarı

CHP Darende İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Darende İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu’nun verdiği İftara…

Darende’de CHP İftarı

CHP Darende İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Darende İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu’nun verdiği İftara yüzlerce davetli katıldı. Ramazan ayının son günleri yaklaşırken Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kaynaşma açısından önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Sinan Sunguroğlu, Ramazan ayının önemine değinerek, “Aileleriyle birlikte iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Anne-baba ve çocukların hep birlikte olduğu iftar programları bizi daha fazla mutlu ediyor. Bu sayede birliği ve beraberliğimiz pekiştiriyoruz, dayanışma ve dostluğumuzu sergiliyoruz” dedi. Ramazan ayının tüm güzelliklerini yaşamayı nasip ettiği için Allah’a şükür ettiklerini belirten Başkan Sunguroğlu iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X