Darende’ye 30 Yıl Hizmet Eden Ahmet Yılmaz, İlçeye Veda Etti

Malatya’nın Darende ilçesinde yaklaşık 30 yıldır Tek personeli, Tedaş Şube Şefi, müdürü ve son olarak da Aksa Şube Şefi olarak hizmet eden, Ahmet Yılm…

Darende’ye 30 Yıl Hizmet Eden Ahmet Yılmaz, İlçeye Veda Etti

Malatya’nın Darende ilçesinde yaklaşık 30 yıldır Tek personeli, Tedaş Şube Şefi, müdürü ve son olarak da Aksa Şube Şefi olarak hizmet eden, Ahmet Yılmaz görevinden ayrılarak, Darende’ye veda etti. Aynı zamanda Darendespor yöneticisi olan Ahmet Yılmaz, onuruna Darendespor tarafından yemek verildi. Yemekte konuşan Darende Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Ateş, “Tekçi Ahmet namıyla tanınan Ahmet Bey ilçemizle özdeşleşmiş, özveriyle çalışan değerli bir kardeşimizdi. Ayrılığı hepimizi üzüntüye boğdu. Kendisine yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim” dedi. Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe ise, “Ahmet Bey kulübümüze yıllardır fedakarca hizmet ediyor ve katkıda bulunuyor, kendisine şükranlarımızı sunarız” diyerek katkıları anısına tablo hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X