Darısı başımıza

Ali Poyrazoğlu’nun ‘Ödünç Yaşamlar’ adlı gösterisini izleyen Cem Yılmaz, kuliste altın takarak kutladığı usta sanatçı gibi kendisinin de uzun yıllar sanatını devam ettirebilmeyi diledi.

Darısı başımıza

KULİSTE TEBRİK ETTİLER

Cem Yılmaz, yakın dostu Ozan Güven’le birlikte Ali Poyrazoğlu’nun gösterisi ‘Ödünç Yaşamlar’ı izledi. Oyun sonrası kulisinde ziyaret ettikleri Poyrazoğlu’nun yakasına yarım altın takarak kutlayan ikili, usta sanatçıya övgüler yağdırdı. Cem Yılmaz, ‘Ustayı izlemeye geldik. Ali abi 45 yıldır tiyatro yapıyor. Böyle insanları izlemekten çok zevk alıyorum. İnşallah biz de bu şerefe erişir ve ekranlarda bu kadar sene kalırız’ dedi. 

TİYATRO ÇOK İYİ DURUMDA

Ali Poyrazoğlu’na destek olmaya gelseler de özel tiyatroların artık seyirci sıkıntısı çekmediğini söyleyen Cem Yılmaz, ‘Bakın şu kalabalığa. Ne güzel insanlar gelmiş, kuyruk var. Belki eskiden bir ara seyirci sıkıntısı olmuştu ama şimdi tiyatrolar iyi durumda. Çok iyi oyunlar sahneleniyor’ diye konuştu. Cem Yılmaz, sunucu Dilara Gönder’le aşk yaşadığı iddialarına ise cevap vermedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X