Darüşşafaka’dan tanıtım toplantısı

Türkiye’de 153 yıldır eğitimde fırsat eşitliğinin sembolü olan Darüşşafaka Eğitim Kurumları, okul giriş sınavlarını anlatmak için 28 Mart’ta Bursa Anadolu Kız Lisesi’nde sınav tanıtım toplantısı düzenledi.

Darüşşafaka’dan tanıtım toplantısı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları temsilcileri, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetimi, veliler ve mezunların katılımıyla düzenlenen tanıtım toplantısında, Darüşşafaka’nın 153 yıllık bitmeyen hikâyesi anlatıldı ve öğrencilere sunulan imkânlar hakkında öğretmenlerle velilere bilgi verildi. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliği sunmayı amaçlayan, yetenek ölçümüne dayalı sınav sistemi öğretmenlerle paylaşıldı. 

Darüşşafaka’nın öğrencilerine sunduğu sosyal imkânlar, spor ve kültür faaliyetleri de toplantının konu başlıkları arasında yer aldı. Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara tam burslu ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2016 giriş sınavı, 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 10.00’da Türkiye’nin 21 ilinde düzenlenecek. Darüşşafaka babası ya da annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocuklara parasız ve yatılı bir eğitim fırsatı sağlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X