Davutdede mahalle konağı gün sayıyor

Yıldırım Belediyesi tarafından Davutdede, Şükraniye ve Anadolu mahalle sakinlerinin faydalanması amacıyla yaptırdığı mahalle konağında çalışmalar tamamlanıyor.

Davutdede mahalle konağı gün sayıyor

İlçe sakinlerinin sağlık hizmetlerinden kısa sürede faydalanması amacıyla aile sağlığı merkezlerini Yıldırım’a kazandırmanın yanında mahalle konaklarında da aile hekimliği birimleri oluşturan Yıldırım Belediyesi’nin, Davutdede ile Şükraniye ve Anadolu mahallesi sakinlerinin faydalanacağı hizmet biriminde inşaat aşaması tamamlandı. 457 metrekare alana sahip mahalle konağında muhtarlık ofisinin yanı sıra, 5 muayene odası, engelli hasta muayene odası, gebe izlem ve aile planlaması odası, aşı ve bebek-çocuk izlem odası, emzirme odası, laboratuvar ile eğitim ve toplantı odası bulunuyor.

 

Mahalle konaklarının vatandaşlara sunulan eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle önemli ihtiyaçlara cevap verdiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bünyesinde muayene odaları, çocuk ve bebek bakım odaları ile laboratuvarı bulunan mahalle konağında, Davutdede Mahallesi sakinlerimizin yanı sıra Şükraniye ve Anadolu mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımız da sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Öte yandan mahalle konağının yanında bulunan eski parkın yerine insanlarımızın spor yapabileceği ve dinlenebileceği, çocukların doyasıya oynayarak eğleneceği yeni ve modern bir parkı da kazandırıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X