Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik toplantısı sona erdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında ilgili bakanlar ve güvenlik bürokrasisinin katılımıyla Ankara’daki patlamayla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik toplantısı sona erdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Ankara’daki terör saldırısının ardından, ilgili bakan ve güvenlik bürokrasisinin katılımıyla düzenlenen toplantı sona erdi.

Başbakanlık Resmi Konutu’ndaki toplantı, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın açıklama yapması bekleniyor.

Toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Tuğrul Türkeş ve Lütfi Elvan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Başbakan Başdanışmanı Ali Sarıkaya ve Ankara Milletvekili Ertan Aydın katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X