Davutoğlu Facebook’ta rekor kırdı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, sosyal paylaşım sitelerinde, paylaşımlarıyla her geçen gün daha fazla kullanıcının ilgisini çekiyor. Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği Davutoğlu’nun paylaşımlarından, 24 Ekim’de gerçekleştirilen faceb

Davutoğlu Facebook’ta rekor kırdı

Başbakan Davutoğlu, bir süreden beri, sosyal paylaşım siteleri Facebook, Twitter ve Instagram’ı aktif şekilde kullanıyor.

Ahmet Davutoğlu’nun, Ağustos 2010’dan beri kullandığı Twitter hesabındaki takipçi sayısı 3 milyon 580 bine ulaşırken, kısa süre önce katıldığı Facebook’ta 355 bin 752, Instagram’da ise 141 bin takipçisi bulunuyor.

Başbakan Davutoğlu, şimdiye kadar, Twitter hesabından bin 717 tweet, Facebook’taki hesabından 118 video ve 150 fotoğraf, Instagram hesabından ise 36 fotoğrafı, takipçileriyle paylaştı.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitelerinde ülke ve dünya gündeminde öne çıkan konular, önemli görüşmeler, yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerine ilişkin paylaşımlarda bulunurken, bu paylaşımlar arasında zaman zaman renkli görüntüler de yer aldı.

Facebook canlı yayınında erişim rekoru kırdı

Davutoğlu paylaşımları arasında en fazla erişim rekoru, 24 Ekim’de ilk kez katıldığı facebook canlı yayını oldu.

Mehmet Gezegen’in konuğu olarak facebook canlı yayınına katılan Davutoğlu, sadece yayın süresi boyunca 1 milyon 471 bin kişi ile erişim rekoru kırdı. Davutoğlu’na, canlı yayın için toplam 260 bin soru yöneltildi.

Davutoğlu’nun en fazla erişim sağlanan diğer paylaşımı ise Gaziantep’teki Bakırcılar Çarşısı ziyaretiyle ilgili kesitlerin yer aldığı görüntü oldu. Bakırcı dükkanında bakır bardak işlerken, baklavacıda baklava şerbeti dökerken ve kunduracıda da çarık dikerken görüntülere yansıyan Davutoğlu’nun bu paylaşımı, 650 bin 243 kişi tarafından görüntülendi.

Davutoğlu’nun paylaşımları arasında Dilyarbakır Grup Tillo’nun “Ortağız Bir Namusa” adlı eseri seslendirirken çekilen görüntü de en çok ilgi çeken video oldu.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitelerinde partisinin seçim kampanyasına ilişkin de paylaşımlarda bulundu. Partisinin seçim mitinglerinden fotoğraf ve video, reklam filmleri ve seçim sloganlarının yer aldığı diğer görselleri de paylaşan Davutoğlu, zaman zaman kendisi de kamera önüne geçerek takipçilerine görüntülü mesaj paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X