Davutoğlu Roman dernek temsilcilerini kabul etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Roman dernek temsilcilerini kabul etti.

Davutoğlu Roman dernek temsilcilerini kabul etti

AK Parti’nin İzmir’den milletvekili adayı Cemal Bekle ve Roman dernek temsilcileri ile AK Parti Genel Merkezi’nde dün bir araya gelen Davutoğlu, Romanların taleplerini dinledi.

 

Görüşmede, bir Roman vatandaş, şair Sezai Karakoç’un “Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine” şiirini şu şekilde okudu:

 

”Sevgili, en sevgili, ey sevgili, uzatma dünya sürgünümü benim. Ülkemdeki kuşlardan ne haber vardır. Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır. Aşk celladından ne çıkar, madem ki yar vardır. Yoktan da vardan da öte bir var vardır. Hep suç Romanlarda değil, bizleri yakıp yıkan bir nazar vardır. O şarkıya özenip söylenecek mısralar vardır. Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır. Romanların kaderini değiştirecek adam gibi adam Ahmet Davutoğlu vardır. Ne etseler boş, göklerden gelen bir karar vardır. Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır. Senden ümit kesmem, sende merhamet adlı bir çınar vardır Sayın Başbakanım.”

 

Davutoğlu, alkış ve tebessümlerle karşılanan vatandaşı, şiiri okumayı bitirmesinin ardından, ”Gönlünden okuyor maşallah” diyerek kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X