Davutoğlu, seçime böyle hazırlanıyor

Başbakanlık Resmi Konutu’nda tek başına çalışan Davutoğlu, seçim beyannamesine son rötuşları veriyor.

Davutoğlu, seçime böyle hazırlanıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ayın 15’inde Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan ’2015 Genel Seçimleri Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’ için çalışmalarını Başbakanlık Resmi Konutu’nda sürdürüyor. Milletvekili adaylarını tanıtmasının ardından ’Başkanlık Sistemi’ başta olmak üzere bir bölümünü kendisinin kaleme aldığı seçim beyannamesini açıklayacak olan Davutoğlu, yarın da aday tanıtımı ve seçim beyannamesi için koordinasyon çalışmalarını yürütecek.

’2015 Genel Seçimleri Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’ saat 11.00’de Çarşamba günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 16 Nisan’da Bakanların ve MYK üyelerinin katılımıyla AK Parti’de seçim stratejisi toplantısı yapılacak. Toplantıya, hem MYK ve hem Bakanlar Kurulu’nda olmayanların da katılması bekleniyor.

DAVUTOĞLU, 17 NİSAN’DA YARGI REFORMU STRATEJİSİ’Nİ AÇIKLAYACAK

Başbakan Davutoğlu, 17 Nisan’da yeni yargı reformu stratejisi tanıtım toplantısı yapacak. Aynı gün, İstanbul’a giderek saat 14.30’da milletvekili aday tanıtım toplantısına katılacak. Ardından saat 19.00’da Başbakanlık Çankaya Köşkü’nde bütün milletvekilerine eşli yemek verecek.

SEÇİM MİTİNGLERİ KAPSAMINDA ÖNCELİKLİ İLLER

Davutoğlu, 25 Nisan’da Erzurum ve Sivas’a gidecek. Önceki açıklamalarıyla, 27 Nisan’da Hakkari’ye gideceğini duyuran Davutoğlu, Hakkari’ye yeni havaalanının açılışına bağlı olarak gidecek. Seçim mitingleri kapsamında Davutoğlu’nun bir önceliği de hiç gitmediği iller ve büyükşehirler olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X