Davutoğlu’ndan 3 gol 1 asist!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzonspor tesislerini önceki gün ziyaretinden sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na giderek, bordo-mavili takımın eski futbolcularıyla siyasetçilerin karşılaştığı maçta forma giydi.

Davutoğlu’ndan 3 gol 1 asist!

61 numaralı milli takım formasıyla mücadele eden Başbakan Davutoğlu, maçta forvet olarak oynadı ve 3 gol kaydetti, bir de asist yaptı. 4-4 biten karşılaşmayı bir çok seyirci de izledi ve Başbakan Davutoğlu lehine tezahürat yaptı. 

BAHÇELİ’DEN CEVAP

Öte yandan, MHP lideri Devlet Bahçeli ise Davutoğlu’nun önceki gün Trabzon’da sarf ettiği “HDP bir pas attı, MHP’de göğsünde topu indirdi” sözlerini, Avni Aker Stadyumu’ndaki maç üzerinden şu sözlerle eleştirdi: “Davutoğlu futbola fazla merak salmış. Attığı uyduruk ve mizansen 3 golden de anladığımız bu. Fakat Başbakan’ın bonservisi çoktandır HDP ve PKK’nın elinde. Davutoğlu ne kadar saklasa da faydasızdır; çünkü PKK’ya ruhen ve fikren uzun zaman önce transfer oldu.

GÜNDE 4 MİTİNG

Başbakan Davutoğlu, dün 4 ilde miting yaparak seçim çalışmalarını hızlandırdı. Ankara, Karabük, Sakarya ve Kocaeli mitinglerinin ardından bir de İzmir’e geçen Başbakan Davutoğlu, burada sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Karabük mitinginde seçmene seslenen Davutoğlu, 7 Haziran seçimlerinde 12 yıllık birikimin üzerine yeniden güçlü ve büyük Türkiye demenin eşiğinde olduklarını belirterek, “Biz büyük Türkiye yolunu yürürken birileri de tuzak kurmakla meşgul. Birileri terörle, kumpasla, hile ve desiseyle, yalanla meşguller ama biz hizmetle meşgulüz, biz millet aşkıyla meşgulüz’ dedi. 

AK Parti’nin Karabük mitinginde konuşan Başbakan Davutoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Doğrusu Davutoğlu’nun kitabını okumadım, bilmiyorum. ‘Merkez Ülke’yi o mu kullanmış?” sözlerini hatırlatarak, “Okuyamaz, çünkü okuma özürlü. Kitap okumayı bilmez” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X