Davutoğlu’ndan çocukluğunun geçtiği eve ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu, çocukluğunun geçtiği Fatih Zeyrek Mahallesi’ndeki evi ziyaretinde, kapı komşusuyla da hasret giderdi.

Davutoğlu’ndan çocukluğunun geçtiği eve ziyaret

Alınan bilgiye göre Davutoğlu, dün, ilkokul 4. sınıfa kadar okuduğu Hacı Süleyman Bey İlkokulu ziyaretinin ardından çocukluğunun geçtiği Fatih’teki apartman dairesine gitti. 

Zeyrek Mahallesi’nde, kapı komşusu Beyhan Yanık’ı ziyareti öncesinde büyüdüğü eve giren Davutoğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti.

Çocukluğunun geçtiği evde anılarını yad eden Davutoğlu, beraberindekilere, evin çocukluğu zamanındaki yerleşim planını anlatarak, salonda ders çalıştığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu, evin balkonundan karşı taraftaki okulda bulunan çocukları selamlayarak, yanındakilere çocukluk anılarını ve mahallesini anlattı.

Daha sonra kapı komşusu Beyhan Yanık’ı ziyaret eden Davutoğlu, elini öptüğü Yanık’a, “Seni görünce anamı görür gibi oluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X