‘Davutoğlu’nu işbaşına getirdik ve görev verdik’

‘5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineye başkanlık edecek’ açıklaması ile AK Parti içinde tartışmalara yol açan Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı Binali Yıldırım’dan tartışılacak bir açıklama daha geldi.

‘Davutoğlu’nu işbaşına getirdik ve görev verdik’

Yıldırım, bu kez de AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için ‘Davutoğlu’nu iş başına getirdik, görev verdik’ ifadelerini kullandı.

İzmir Milletvekili Yıldırım, AK Parti Karabağlar ilçe kongresinde konuştu. Partisinin 12 yıllık iktidarında yaptığı hizmetleri anlatan Binali Yıldırım, ‘Türkiye’de 10 Ağustos’ta yeni bir döneme geçtik. Cumhurbaşkanımız artık millete karşı sorumludur, çünkü yüzde 52 milletin desteğini almıştır. Anayasada millete karşı sorumsuz yazması bir şey ifade etmez. Milletten destek alanın millete karşı sorumluluğu siyaseten de devam eder’ dedi.

2023 HEDEFİ

Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ile Başbakan’ın ülkenin işlerinin daha güzel noktaya gelmesi için el ele verdiklerini söyledikten sonra, ‘Yeni Türkiye’nin yeni yol güzergahında nöbet değişiminde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu iş başına getirdik, görev verdik. İlk etapta 2015 seçimlerinde AKP’yi bir adım öteye taşımak, ikinci hedefimiz 2023 hedefini yerine getirmek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X