Dayakçı kızlara bir şok daha!

Trabzon’da evlerine çağırdıkları 3 kızdan ikisini dövdükten sonra görüntüleri sosyal medyadan paylaşan 46 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan kızlara bir kötü haber de üniversiteden geldi.

Dayakçı kızlara bir şok daha!

Trabzon’da sosyal medyada tartıştıkları kızları evlerinde dövüp kameraya alan 3 kıza okudukları üniversiteden uzaklaştırma cezası verildi.

Tartışıp evlerine çağırdıkları Esra K. ve Kübra T.’yi döven, görüntülerini de sosyal medyada yayınlayan 3 üniversiteli kız hakkındaki iddianameyi mahkeme kabul etti. 

Habertürk’te yer alan habere göre, Trabzon 4. Asliye Ceza Mahkemesi, duruşma tarihi olarak 4 Temmuz’u belirledi. Hasibe H., Nurçin Ç. ve Mihriban Y.’ye bir darbe de okudukları Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden geldi. 

3 arkadaş bir dönem uzaklaştırma cezası verdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal, “Adli boyut bitince dosyayı yeniden ele alacağız ve ikinci bir ceza daha vereceğiz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X