Dayı Karacabey Derneği Cerensu’ya umut oldu

Karacabey Belediyesi öncülüğünde kuruluşu gerçekleştirilen Dayı Karacabey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tedavisine katkı sağladığı minik Cerensu’ya umut oldu.

Dayı Karacabey Derneği Cerensu’ya umut oldu

AYDIN FİDAN

 

2,5 yaş Cerensu’nun Ankara’daki hiperborik tedavi masraflarını karşılayamayan yakınlarının Dayı Karacabey Derneği’nden yardım talebi üzerine devreye giren Dernek Başkanı Abdullah Yalazı, tedavi masraflarını kendilerinin üstlendiğini açıkladı.

DESTEK ÇAĞRISI

Yardımsever ve duyarlı Karacabeylilerin şefkat elini ve yardımlarını hasta, engelli, kimsesiz ve yardıma muhtaçlara ulaştırmaktan gurur duyduklarının altını çizen Dayı Karacabey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Yalazı, 4 yıllık üniversite öğrencilerine de karşılıksız burs vermeye başladıklarını duyurdu. Şu ana kadar 20 Üniversite öğrencisine karşılıksız burs verdiklerini açıklayan Yalazı, “Etrafımızda gerçekten elinden tutulması gereken insanlarımız var. Bu konuda tüm Karacabeyli vatandaşlarımızı el ele verip birlikte hareket etmeye çağırıyoruz” dedi.

Dayı Karacabey Derneği’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, yardımsever Karacabeylilerin katkılarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasından son derece memnun olduğunu dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X