Dede olmaya hazırım

Ankara’da düzenlenen bir söyleşiye katılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dede olmaya hazırım

Büyük lgi gören söyleşide şimdiki anne babaların daha bilinçli olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil, Tuğba Coşkun’la evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi için, ‘Bana baba olmayı tekrar hatırlattı’ yorumunu yaptı. Boşandığı eşlerine hala tazminat ödediğini de açık yüreklilikle anlatan Erbil, ‘Hiç bir zaman gözüm arkada kalmadı. Bana dünya tatlısı evlatlar verdiler’ diye konuştu.

SEZİN’DEN ARTIK TORUN BEKLİYORUM

Uzun süredir aşka kapılarını kapattığını ancak aşık olursa yeniden evlenip çocuk sahibi olmak istediğini vurgulayan Erbil, şimdiye kadar hiçbir kadına şiddet uygulamadığını söyledi. Ünlü şovmen, ‘Yaşım ilerledi ve artık dede olmaya hazırım. Kızım Sezin’den torun bekliyorum’ diye konuştu. Mehmet Ali Erbil, yeni sezon için farklı bir dizi projesi olduğunu da anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X