Dedikodulara inat el ele

Animasyon filmi ‘Minyonlar’ın seslendirmesini yapan Beren Saat ve Kenan Doğulu, son dönemde evlilikleriyle ilgili çıkan dedikodulara inat galada mutluluk pozları verdi.

Dedikodulara inat el ele

HABERLER GERÇEK DIŞI

Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle kayınvalidesi Serpil Doğulu tarafından uyarıldığı ardından da görümcesi Ece Doğulu’yla küstükleri iddia edilen Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’yla Minyonlar’ın galasında kameralar karşısındaydı. Bu kez susmak yerine soruları kısa ve net bir şekilde yanıtlayan Saat, tüm iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek, ‘İnsan ilişkilileri buralara düşmemeli’ dedi.

HAMİLE OLDUĞUM YALAN

Galada hamile olduğu haberlerini kesin bir dille yalanlayan Beren Saat, dedikoduların nasıl çıktığını kendilerinin de anlamadığını söyledi. Ünlü oyuncu, ‘Biz çıkan haberlere dahil olmadan bu mekanizma işliyor, bunların hiç biri doğru değildir’ diye konuştu. Bu arada söze giren Kenan Doğulu, ‘Ne yaparsan yap aşk ile yap’ diyerek eşiyle dakikalarca mutluluk pozları verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X