‘Dedikoduyu bırakıp para kazanmaya bakalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ”Dedikoduyu bırakıp para kazanmaya bakalım. Kim daha çok koşar, kim daha çok iş yapmaya çalışırsa eksiği noksanı olur ama birbirimizi eksiğimizle noksanımızla 80 milyon olarak sevmek

‘Dedikoduyu bırakıp para kazanmaya bakalım’

Hisarcıklıoğlu, Kahramanmaraş Odalar ve Borsalar Müşterek Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, mevcut 363 oda ve borsa ile her zaman gurur duyduğunu söyledi. Ülkenin geleceğinden umutlu olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, her krizin fırsatıyla geldiğini ve bunları kaçırmamak gerektiğini kaydetti.

Hisarcıklıoğlu şunları kaydetti:

”Namazın kazası olur ama fırsatın kazası olmaz. Tam o fırsatların geldiği dönem. Etrafımız karışık mı, karışık. İçeride bizi karıştırmak isteyenler var mı; var. Bunların hepsi var ama birlik ve beraberliği korursan Allah da rahmeti ve bereketi de beraberinde verir. Hepimizin hatası var. Birbirimizi hatasıyla noksanıyla sevelim. Birbirimizin eksiğini de kapatalım. Bizi diğer yaratıklardan ayıran en önemli şey, sevgimizin olması. Fitneye sebebiyet verecek zan üzerine işler yapmayalım. Dedikoduyu bırakıp para kazanmaya bakalım. Kim daha çok koşar, kim daha çok iş yapmaya çalışırsa eksiği noksanı olur ama birbirimizi eksiğimizle noksanımızla 80 milyon olarak sevmek zorundayız. Allah’ın izniyle seversek, birbirimize sımsıkı sarılırsak bize kimse bir şey yapamaz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X