Defansı uyardı!

Hamza Hoca, dünkü antrenmanda oyuncularına savunma konusunda sık sık uyarılarda bulundu.

Defansı uyardı!

Bursaspor, cumartesi günü Timsah Arena’da saat 19.00’da oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman, istasyon çalışmaları ile devam etti. Basına 20 dakikası açık olarak gerçekleştirilen çalışmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.

Serdar ve Emre idmanda

Medipol Başakşehir mücadelesinde yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süredir ayrı çalışan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir, dün yapılan antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte idman yaptı. Daha sonra fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren iki oyuncunun da Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun dünkü antrenmanda oyuncularına savunma konusunda sık sık uyarılarda bulunduğu gözlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X