Değirmenlikızık 1. Küme’de: 3-1

Büyük çekişmeye sahne olan maçta geriye düşmesine rağmen kazanmasını bildiler. Yeşil beyazlılar, hiçbir iddiası olmayan Sinandede Ufukspor’u Osman, Yunus ile Türker’in attığı gollerle devirdi ve grubu ikinci sırada tamamlamayı garantileyerek bir üst lige

Değirmenlikızık 1. Küme’de: 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

2. Amatör Küme 6. Grup’da dün oynanan 13. hafta maçında Değirmenlikızıkspor, Sinandede Ufukspor’u 3-1 mağlup etti. Maça oldukça stresli başlayan yeşil beyazlılar ilk yarıda Osman ve Türker müsait pozisyonlardan yararlanamadı. Rakibinin tutuk oyunundan faydalanan Sinandede Ufukspor 35. dakikada Taner’in golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

BU KEZ COŞTULAR

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Değirmenlikızıkspor 46. dakikada Osman’ın golüyle durumu 1-1’e getirdi. 50’de sahneye çıkan Yunus, yeşil beyazlılara 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Değirmenlikızıkspor 58’de Türker ile bir gol daha bularak iyice rahatladı: 3-1. 87’de Sinandede’den Mert ile Değirmenlikızık’tan Seyfi birbiri ile tartışınca direkt kırmızı kart gördü. Sahadan 3 puanla ayrılan Halil Yılmaz’ın öğrencileri grubu 2. sırada bitirmeyi tamamlayarak 1. Amatör Küme’ye yükseldi.

Değirmenlikızıkspor haftaya ligden çekilen Çirişhane Gençlikspor ile karşılaşacağı için 3-0 hükmen kazanacak ve ligi 30 puanla 2. sırada tamamlayacak.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Muhsin Şahin (***), Alp Eren Dulan (**), Kadir Özbek (**)

GOLLER: Dk.35 Taner (Sinandede), Dk.46 Osman, Dk.50 Yunus, Dk.58 Türker (Değirmenlikızık)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.86 Mert (Sinandede), Seyfi (Değirmenlikızık)

DEĞİRMENLİKIZIKSPOR: Ersin (**), Ahmet (**), Yasin (**), Seyfi (***), Caner (***), Görkem (**) (Dk.80 Ömer), Yunus (***), Kamil (**) (Dk.54 Yusuf **), Mert (**), Osman (***) (Dk.70 Abdullah *), Türker (***)

SİNANDEDE UFUKSPOR: Cenk (*), Tamer (*), Fatih (**), Mazhar (**), Mehmet (*), Mustafa (**), Mert (*), Yasin (*), Emirhan (**), Emrah (*), Taner (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X