Değirmenlikızık çok mutlu

Yeşil beyazlılar mücadele ettiği 2. Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye yükselme başarısını mahallede bulunan sosyal tesislerinde kutladı.

Değirmenlikızık çok mutlu

TOLGA ÖZTAŞ

2. Amatör Küme 6. Grup’da oynadığı 14 maçta 10 galibiyetle 30 puan toplayarak 2. olan ve 1. Amatör Küme’ye yükselen Değirmenlikızıkspor’da başarısını kutladı. 

Yeşil beyazlılar, Değirmenlikızık mahallesinde bulunan sosyal tesislerinde Başkan Arif Eker, antrenör Halil Yılmaz ve sporcular ile çok sayıda mahalle halkı katıldı. Şampiyonluk pastasının da kesildiği gecede Değirmenlikızıkspor camiası doyasıya eğlendi.

 

HEDEF ‘SÜPER’ OLMAK

Düzenlenen güzel gecede konuşan Değirmenlikızıkspor Başkanı Arif Eker, ‘Antrenör Halil Yılmaz ve sporcularımız bizi gururlandırarak takımımızı 1. Amatör Küme’ye taşıdılar. Elde ettiğimiz bu başarı bizi daha da ileriye taşıyacak. Mevcut kadromuzu koruyarak mahallemizden daha çok gence şans vererek Süper Amatör Küme’ye yükselmek istiyoruz. İnşallah Değirmenlikızık mahallesine çok yakışan bir takım olacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X