Değirmenönü nefes aldı 3-1

Mor beyazlılar, orta sıralarda bulunan rakibi Akçalarspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 yenerek hayata döndü. Ligde 9 hafta sonra kazanarak puanını 7’ye çıkardı.

Değirmenönü nefes aldı 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

U-17 Yaş Ligi Klasman 3. Grup’ta Değirmenönüspor, 14. hafta maçında Akçalarspor’u 3-1 mağlup etti. Vatan Sahası’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf mor beyazlılar olsa da golü bulan Akçalarspor oldu. Yeşil beyazlılar, 28. dakikada Tolgahan’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra ayağa kalkan Değirmenönüspor, 32’de Enes ve 39’da Muhammet’in attığı gollerle devreyi 2-1 önde kapattı.

Enes perçimledi!

Karşılaşmanın ikinci yarısında Akçalarspor beraberlik golü için yüklense de Demirmenönüspor’un istekli oyunu karşısında çaresiz kaldı. Mor beyazlılar, 55. dakikada Enes’in kaydettiği golle 3-1’lik üstünlüğü yakaladı. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Değirmenönüspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından mor beyazlılar tam 9 hafta sonra galibiyet sevinci yaşarken, 14. hafta sonunda puanını 7’ye yükseltti.

SAHA: Vatan

HAKEMLER: İpek Emiroğlu (***), Furkan Göçmen (***), Seray Sezgin (***)

GOLLER: Dk.28 Tolgahan (pen.) (Akçalar), Dk.32-55 Enes, Dk.39 Muhammet (Değirmenönü)

DEĞİRMENÖNÜSPOR: Emre (**), Ferhat (**), Mehmet (**), Tufan (**), Eyüp (**), Fatih (**), Halil (**), Ömer (**), Emircan (**), Enes (***), Muhammet (***)

AKÇALARSPOR: Enes (*), Ayberk (*), Oğuz (*), Batuhan (**), Fatih (*), Ufuk (*), Emre (**), Atalay (*), Tolgahan (**), Furkan (*), Soner (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X